VZW VRIJWILLIGERS IN DE WELZIJNSZORG – VLAAMSE KERMIS

Op donderdag 29 juni 2017 heeft de Vlaamse Kermis plaatsgevonden, een DANK JE WEL MOMENT voor onze fantastische groep van VRIJWILLIGERS!
Vrijwilligers die steeds weer het beste van zichzelf geven, die zich voor 100 procent inzetten, die altijd klaarstaan, en ervoor zorgen dat een ander een leuke, gezellige tijd heeft!
De Vlaamse Kermis bestond uit verschillende volkspelen van vroeger zoals potten gooien, ringwerpen, sjoelen,  vier op een rij. In verschillende teams speelden de vrijwilligers deze spelletjes! Het was een ontzettend leuke, gezellige namiddag waarbij  125 enthousiaste vrijwilligers aan hebben deelgenomen.
De dag werd afgesloten met een lekkere frietje dat werd verzorgd door de traiteurszaak Hoeve Gervan.

Kortom een gezellige namiddag die zeker voor herhaling vatbaar is!


Vrijwilligersbrunch 2015

Van 28/2/2015 tot en met tot 11/3/2015 was het de ‘week van de vrijwilliger’.
Om dit te vieren, heeft de VZW Vrijwilligers in de Welzijnszorg een brunch georganiseerd om haar vrijwilligers te bedanken! Deze leuke brunch vond plaats in het Cultureel Centrum van Maasmechelen en er waren maar liefst 220 vrijwilligers aanwezig!

Lieve vrijwilligers, HARTELIJK BEDANKT, voor wie je bent en alles wat je doet, steeds recht vanuit het hart en nooit omdat het moet!

« 2 van 2 »

Vrijwilligersbrunch 2014

Lieve vrijwilligers, HARTELIJK BEDANKT, voor wie je bent en alles wat je doet, steeds recht vanuit het hart en nooit omdat het moet!