Gezocht: Vrijwilligers

Wij zijn momenteel op zoek naar vrijwilligers voor meerdere projecten!

 

Vrijwilligers wijkwerkingen opgrimbie en eisden-dorp

 

Vrijwilligers om te gaan wandelen Woon- en Zorgcentrum Heyvis

 

Vrijwilligers Minder Mobielen Centrale

 

Vrijwilligers fietsproject “leren fietsen”

 

Vrijwilligers voor VZW Mané

 

Twijfel niet en neem een kijkje in onze vacatures!

Dienstencentrum De Bolster – Vrijwilligersfeest

Dienstencentrum De Bolster bestaat dit jaar 10 jaar! Gedurende het hele jaar vinden diverse activiteiten plaats om deze verjaardag te vieren.

Voor de vrijwilligers van het dienstencentrum staat donderdag 4 juni 2015 van 9.00 uur tot 16.30 uur een uitstap naar Maastricht op het programma.

Zaterdag 20 juni 2015 om 16.00 uur vieren ze het 10-jarig bestaan van het dienstencentrum met een groot vrijwilligersfeest om hun enthousiaste groep van vrijwilligers te bedanken. Voor meer informatie, contacteer Johan Fredrix: 089/ 48 28 50

kaarsjes

Vorming communicatie

Beste vrijwilliger(ster),

Door je werk als vrijwilliger geef je veel van jezelf. Gelukkig krijg je daar regelmatig ook wat voor terug. Binnenkort organiseren we een vorming rond communicatie. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige uitnodiging onder “activiteiten” en schrijf je snel in!

 

Vrijwilligersbrunch 2015

Van 28/2/2015 tot en met tot 11/3/2015 was het de ‘week van de vrijwilliger’.
Om dit te vieren, heeft de VZW Vrijwilligers in de Welzijnszorg een brunch georganiseerd om haar vrijwilligers te bedanken! Deze leuke brunch vond plaats in het Cultureel Centrum van Maasmechelen en er waren maar liefst 220 vrijwilligers aanwezig!

Lieve vrijwilligers, HARTELIJK BEDANKT, voor wie je bent en alles wat je doet, steeds recht vanuit het hart en nooit omdat het moet!

« 1 van 2 »